Cursussen

BHV basis / BHV basis e-learning

De basiscursus BHV is bestemd voor een ieder die deel uit gaat maken van uw bedrijfshulpverlening-organisatie. Het is wettelijk verplicht (afhankelijk van grootte organisatie en mate van risico) om een bepaald aantal gecertificeerde BHV’ers in uw organisatie te hebben. Na het volgen van de basis cursus BHV is men in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een ontruiming te begeleiden en eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies.
Deze cursus bieden we als volgt aan:

2 daagse cursus
1 daagse cursus incl. e-learning
Nibhv en rode kruis certificering
Incompany of open inschrijving

BHV Herhalingscursus

Om een BHV certificaat te behouden, dient u jaarlijks een BHV Herhalingscursus te volgen. Door dit te doen, frist u uw geheugen en kennis weer op over de theorie en praktijkvaardigheden van BHV. Hierdoor zult u deze kennis en vaardigheden niet verleren, maar altijd in situaties die erom vragen op de juiste manier als BHV’er kunnen optreden. Door onze eendaagse BHV Herhalingscursus houdt u uw kennis up to date!
Deze cursus bieden we als volgt aan:
1 daagse cursus
Nibhv en rode kruis certificering
Incompany of open inschrijving

BHV kinderopvang

Deze cursus is speciaal voor medewerkers in de kinderopvang. Er zijn diverse scenario’s op het gebied van EHBO en brand en ontruiming. Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Kinderopvang BHV’ van het Rode Kruis. Deze training is IKK gecertificeerd.
Deze cursus bieden we als volgt aan:
2 daagse basiscursus
1 daagse herhalingscursus
Rode kruis certificering (IKK gecertificeerd) 
Incompany

PLOEGLEIDER / PLOEGLEIDER e-learning

De Basisopleiding Ploegleider BHV is bedoeld voor allen die binnen een BHV-organisatie leiding (gaan) geven aan een ploeg BHV’ers, tijdens een inzet van de BHV bij incidenten of calamiteiten.
Deze cursus bieden we als volgt aan:
2 daagse basiscursus
1 daagse basiscursus met e-learning
1 daagse herhalingscursus
Nibhv certificering

Ontruiming oefeningen

Samen met u bepalen we de opzet van de oefeningen, het uit te rollen scenario en de inzet van mensen en middelen. Hoe staat de BHV-organisatie ervoor en op welk niveau wilt u oefenen?  Wij verzorgen de oefening vervolgens op professionele wijze. Na de oefening volgt de evaluatie met alle betrokkenen en ontvangt u een verslag met conclusies en aanbevelingen. Op deze manier bent u verzekerd van de meest passende oefening voor uw BHV-organisatie met het hoogste rendement.

(kinder) EHBO

We bieden verschillende cursussen/workshop aan:

EHBO

Herhalingscursus EHBO
EHBO bij kinderen

EHBO sportletsel

EHBO op maat

Incompany of open inschrijving

Tijdsduur is afhankelijk van het soort cursus/workshop
Rode kruis certificering

Reanimatie AED

Na het volgen van de opleiding AED is men in staat om de defibrillator op een verantwoorde manier te gebruiken. De training wordt gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.
We bieden aan zowel de volwassen- als de  kinderreanimatie:
Incompany of open inschrijving
Rode kruis certificering

VCA

 Welke VCA cursus u nodig hebt, is afhankelijk van uw werkomgeving en uw rol in de organisatie.  
We bieden aan:
VCA basis diploma 1 dag incl. examen
VCA vol diploma 1 dag incl. examen 

Incompany

Preventiemedewerker

De -wettelijk verplichte- preventiemedewerker wordt gezien als de spil binnen de organisatie als het gaat over de zorg voor veilige en gezonde werkomstandigheden.
We bieden aan:
1 daagse opleiding incl. examen

Incompany
NIBHV certificering

Scroll naar boven